Improvement of the Oxidative Stability of Vegetable Oils with the Extracts of Barley Grain
Apvienotais pasaules latviešu zinātnieku III kongress un Letonikas IV kongress: sekcija "Tehniskās zinātnes”: tēžu krājums 2011
Elga Ivdre, Maija Strēle, Inese Mieriņa, Māra Jure

-


Keywords
vegetable oil, oxidative stability, barley

Ivdre, E., Strēle, M., Mieriņa, I., Jure, M. Improvement of the Oxidative Stability of Vegetable Oils with the Extracts of Barley Grain. In: Apvienotais pasaules latviešu zinātnieku III kongress un Letonikas IV kongress: sekcija "Tehniskās zinātnes”: tēžu krājums, Latvia, Rīga, 24-27 October, 2011. Rīga: RTU Izdevniecība, 2011, pp.101-101. ISBN 9789934102271.

Publication language
Latvian (lv)
The Scientific Library of the Riga Technical University.
E-mail: uzzinas@rtu.lv; Phone: +371 28399196