Projekta vadības komandas izveides problēmas daudzdzīvokļu dzīvojamo ēku būvniecībā
RTU IEVF Būvuzņēmējdarbības un nekustamā īpašuma ekonomikas institūta zinātniskie raksti "Būvuzņēmējdarbība un nekustamā īpašuma attīstība". 1.sējums 2011
Imants Brants, Georgs Mote

Lai veiksmīgi realizētu būvniecības projektus, pats svarīgākais ir darbinieki, kas šo projektu virza uz galamērķi. Būvniecības procesā ir jāiesaista dažādu specialitāšu vadošie darbinieki – vispārceltniecisko darbu speciālisti, apdares darbu speciālisti, inženiertīklu speciālisti un citi. Viņiem visiem ir jāprot savstarpēji sastrādāties un jāapmierina klienta vēlmes. Rakstā ir aprakstīts, kāda ir situācija būvniecības tirgū pašlaik un definēts, kas ir projekts un tā vadīšana, kā arī dota informācija par projekta vadības komandu un tās vadīšanu. Ir definētas problēmas, ar kādām nākas saskarties, veidojot projekta vadības komandu, un piedāvāti priekšlikumi, kā šīs problēmas risināt.


Atslēgas vārdi
project management, project management team, a residential apartment building

Brants, I., Mote, G. Projekta vadības komandas izveides problēmas daudzdzīvokļu dzīvojamo ēku būvniecībā. No: RTU IEVF Būvuzņēmējdarbības un nekustamā īpašuma ekonomikas institūta zinātniskie raksti "Būvuzņēmējdarbība un nekustamā īpašuma attīstība". 1.sējums. Rīga: RTU Izdevniecība, 2011, 29.-33.lpp.

Publikācijas valoda
Latvian (lv)
RTU Zinātniskā bibliotēka.
E-pasts: uzzinas@rtu.lv; Tālr: +371 28399196