Monetārās politikas ietekme uz nekustamā īpašuma tirgus attīstības cikla fāzēm
Būvuzņēmējdarbība un nekustamā īpašuma attīstība : Rīgas Tehniskās universitātes Inženierekonomikas un vadības fakultātes Būvuzņēmējdarbības un nekustamā īpašuma ekonomikas institūta zinātniskie raksti. 1.sēj. 2011
Anna Kalniņa, Jānis Vanags

Rakstā ir izanalizēts nekustamā īpašuma tirgus un valsts ekonomiskās attīstības raksturs un tendences, izvērtēts nekustamā īpašuma tirgus, banku sektora un monetārās politikas savstarpējā mijiedarbība, kā arī nekustamā īpašuma tirgus cikliskums, tā iemesli un pazīmes. Izvērtējot esošās ilgtspējīgās ekonomiskās koncepcijas neatbilstību globālās ekonomikas radītajiem izaicinājumiem, tika atrasti atsevišķi risinājumi ilgtspējīgas attīstības jaunai pieejai, sniedzot iespējamos risinājumus ilgtspējīgās attīstības pamatnostādņu tuvināšanai Latvijas nekustamā preču tirgū.


Atslēgas vārdi
monetary policy, gross domestic product, sustainable development

Kalniņa, A., Vanags, J. Monetārās politikas ietekme uz nekustamā īpašuma tirgus attīstības cikla fāzēm. No: Būvuzņēmējdarbība un nekustamā īpašuma attīstība : Rīgas Tehniskās universitātes Inženierekonomikas un vadības fakultātes Būvuzņēmējdarbības un nekustamā īpašuma ekonomikas institūta zinātniskie raksti. 1.sēj. Rīga: RTU Izdevniecība, 2011, 68.-76.lpp. ISSN 2243-6030.

Publikācijas valoda
Latvian (lv)
RTU Zinātniskā bibliotēka.
E-pasts: uzzinas@rtu.lv; Tālr: +371 28399196