Nekustamā īpašuma attīstības iespējas valsts a/s “Latvijas dzelzceļš” infrastruktūrā
Būvuzņēmējdarbība un nekustamā īpašuma attīstība : Rīgas Tehniskās universitātes Inženierekonomikas un vadības fakultātes Būvuzņēmējdarbības un nekustamā īpašuma ekonomikas institūta zinātniskie raksti. 1.sēj. 2011
Dainis Ragovskis, Ineta Geipele

Raksta pētījuma priekšmets ir valsts a/s “Latvijas dzelzceļš” infrastruktūras nekustamie īpašumi, kura ietvaros ir veikta dzelzceļa infrastruktūras nekustamā īpašuma situācijas analīze un izskatīti tā attīstības iespējas dzelzceļa infrastruktūrā atkarībā no dažādiem ietekmējošiem faktoriem. Izvērtējot dzelzceļa nekustamā īpašuma tehnisko stāvokli un tā ekspluatācijas efektivitāti, sniegti priekšlikumi pasažieru staciju un pieturas punktu komerciāli efektīvākai apsaimniekošanai, nekustamā īpašuma uzturēšanas un atjaunošanas iespējas dzelzceļa infrastruktūrā, kā arī piedāvāti dzelzceļa zemes nodalījuma joslas efektīvākas izmantošanas risinājumi.


Atslēgas vārdi
railway infrastructure, real estate development opportunities

Ragovskis, D., Geipele, I. Nekustamā īpašuma attīstības iespējas valsts a/s “Latvijas dzelzceļš” infrastruktūrā. No: Būvuzņēmējdarbība un nekustamā īpašuma attīstība : Rīgas Tehniskās universitātes Inženierekonomikas un vadības fakultātes Būvuzņēmējdarbības un nekustamā īpašuma ekonomikas institūta zinātniskie raksti. 1.sēj. Rīga: RTU Izdevniecība, 2011, 160.-171.lpp. ISSN 2243-6030.

Publikācijas valoda
Latvian (lv)
RTU Zinātniskā bibliotēka.
E-pasts: uzzinas@rtu.lv; Tālr: +371 28399196