Design of E-Portfolio System’s Model with Artificial Intelligence Traits
Proceedings of the 5th International Conference on Information Technology 2011
Aleksandrs Gorbunovs

E-portfolio sistēmas ir kļuvušas par svarīgu informācijas sistēmu sastāvdaļu. Mūsdienās daudzas pasaules universitātes un citas izglītības iestādes izmanto e-portfolio, lai sekmētu mūžizglītību, uzlabotu izglītības kvalitāti un motivētu īzglītojamos mērķu sasniegšanai. Tajā pašā laikā ir daudz tādu studentu, kuriem, lai iegūtu vajadzīgo kvalifikāciju, būtu jāapmeklē tikai kāds studiju priekšmets vai tā daļa, nevis viss kurss. Jo sevišķi tas attiecas uz personām, kuras zaudējušas darbu vai ir spiestas mainīt savu arodu.


Atslēgas vārdi
E-portfolio, ePortfolio, Information System, Model, Interactivity, Artificial Intelligence, Data Base, Education, Study Results, Credits, Students, Professional Qualification, Lifelong Learning
Hipersaite
http://www.zuj.edu.jo/conferences/ICIT11/PaperList/Papers/E-Education/603_Aleksandrs_Gorbunovs.pdf

Gorbunovs, A. Design of E-Portfolio System’s Model with Artificial Intelligence Traits. No: Proceedings of the 5th International Conference on Information Technology, Jordānija, Ammāna, 11.-13. maijs, 2011. Amman: AL-Zaytoonah University of Jordan, 2011, 1.-5.lpp. ISBN 9957-8583-0-0.

Publikācijas valoda
English (en)
RTU Zinātniskā bibliotēka.
E-pasts: uzzinas@rtu.lv; Tālr: +371 28399196