Māliņš, K., Rusakova, T., Kampars, V., Brinks, J. Brīvo taukskābju un ūdens satura ietekme uz rapšu eļļas pāresterifikācijas procesu. No: Apvienotais pasaules latviešu zinātnieku III kongress un Letonikas IV kongress: sekcija "Tehniskās zinātnes”: tēžu krājums, Latvija, Rīga, 24.-27. oktobris, 2011. Rīga: RTU Izdevniecība, 2011, 98.-98.lpp. ISBN 978-9934-10-227-1.
Publikācijas valoda Latvian (lv)
Publikācijas veids Raksts konferenču tēžu krājumā
Pamatdarbībai piesaistītais finansējums Nav zināms
Šī vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītiet sīkdatņu lietošanai!