Как развивать устойчивый бизнес: методика обучения коммерсантов
Мировая экономика и бизнес-администрирование малых и средних предприятий: 10-я международная научно-техническая конференция «Наука - образованию, производству, экономике» 2012
Guna Ciemleja, Nataļja Lāce, Karine Oganisjana

Jebkuras ekonomiskās sistēmas pamats ir uzņēmums, un tam ir liela ietekme uz ilgtspējīgu valsts vai reģiona attīstību. Jebkura uzņēmuma darbība un attīstība ir saistīta ar nākotnes perspektīvām, iespējām, risku un nenoteiktību, tādēļ uzņēmuma pelnītspēja ir atkarīga no prasmēm izmantot mūsdienīgas biznesa vadības metodes un instrumentus. Autori piedāvā uz konsultācijām balstītu metodiku uzņēmēju apmācībai. Izmantojot šo metodoloģiju var apmācīt mazo un vidējo uzņēmumu vadītājus un speciālistus, kā sasniegt ilgtspējīgu darbību un uzturēt to, ņemot vērā uzņēmuma attīstību atbilstoši tā dzīves cikla posmam.


Atslēgas vārdi
consulting-based training, sustainable performance, small and medium-sized enterprise, enterprise life cycle

Ciemleja, G., Lāce, N., Oganisjana, K. Как развивать устойчивый бизнес: методика обучения коммерсантов. No: Мировая экономика и бизнес-администрирование малых и средних предприятий: 10-я международная научно-техническая конференция «Наука - образованию, производству, экономике», Baltkrievija, Минск, 26.-28. janvāris, 2012. Минск: Белорусский национальный технический университет, 2012, 167.-171.lpp. ISBN 978-985-525-834-7.

Publikācijas valoda
Russian (ru)
RTU Zinātniskā bibliotēka.
E-pasts: uzzinas@rtu.lv; Tālr: +371 28399196