Studiju kursu kvalitātes nodrošināšana un akadēmiskais godīgums
Rīgas Tehniskās universitātes Inženierekonomikas un vadības fakultātes akadēmiskās konferences „Caurviju prasmēs balstītā izglītība skolās un tās ietekme uz augstāko izglītību” publikācijas 2019
Astra Auziņa-Emsiņa

Studiju kursu kvalitāte ir būtiski atkarīga no studiju kursu saturiskās kvalitātes (struktūras un tematiem, plānojuma, plānotajiem sasniedzamajiem studiju rezultātiem un to vērtēšanas, tehniskā un cita veida nodrošinājuma u.c.aspektiem, kas ir apstiprināti un fiksēti studiju kursu reģistrā) un studiju kursu kvalitātes nodrošināšanas īstenošanas procesā. Līdz ar to studiju kursa kvalitāte ir komplekss elements, jo būtisks ir mērķis un metodes, kas ir plānotas un tiek izmantotas kursa apguvē, kā arī aktīvi iesaistītās puses (mācībspēki un studējošie, kā arī pārējais augstākās izglītības iestādes personāls) un to faktiskā rīcība.


Atslēgas vārdi
kursu kvalitāte, akadēmiskais godīgums, plaģiāts, rīcība akadēmiskā pārkāpuma gadījumā
Hipersaite
http://dom.lndb.lv/data/obj/752154.html

Auziņa-Emsiņa, A. Studiju kursu kvalitātes nodrošināšana un akadēmiskais godīgums. No: Rīgas Tehniskās universitātes Inženierekonomikas un vadības fakultātes akadēmiskās konferences „Caurviju prasmēs balstītā izglītība skolās un tās ietekme uz augstāko izglītību” publikācijas, Latvija, Rīga, 12.-12. aprīlis, 2019. Rīga: RTU Izdevniecība, 2019, 4.-7.lpp. ISBN 978-9934-22-282-5.

Publikācijas valoda
Latvian (lv)
RTU Zinātniskā bibliotēka.
E-pasts: uzzinas@rtu.lv; Tālr: +371 28399196