Zinātniskās darbības atbalsta sistēma
Latviešu English
Informācija par autoru
Vārds, Uzvārds Zane Vincevica-Gaile

Publikācijas

Nosaukums Publikācijas veids Izdošanas gads Autori
Concentration of Elements in Food: How Can It Reflect Impact of Environmental and Other Influencing Factors? Publikācija RTU zinātniskajā žurnālā 2013 Zane Vincevica-Gaile, Maris Klavins
Granulation of Fly Ash and Biochar with Organic Lake Sediments – A Way to Sustainable Utilization of Waste from Bioenergy Production Zinātniskais raksts, kas indeksēts Web of science un/vai Scopus datu bāzē 2019 Zane Vincevica-Gaile, Karina Stankevica, Kristīne Irtiševa, Andrejs Šiškins, Vaira Obuka, Santa Celma, Jurijs Ozoliņš, Maris Klavins
Trace and Major Elements in Food Articles in Latvia: Root Vegetables Publikācija RTU zinātniskajā žurnālā 2011 Zane Vincevica-Gaile, Maris Klavins, Vita Rudovica, Artūrs Vīksna
Transfer of Metals in Food Chain: An Example with Copper and Lettuce Publikācija RTU zinātniskajā žurnālā 2012 Zane Vincevica-Gaile, Maris Klavins
Atrasti 4 ieraksti, tiek attēloti visi ieraksti.