RTU Research Information System
Latviešu English
Information about Author
Name, Surname G. Kerch

Papers

Title Publication Type Year of Publishing Authors
A DSC Study of the Effect of Ascorbic Acid on Bound Water Content and Distribution in Chitosan-Enriched Bread Rolls during Storage Anonīmi recenzēts zinātniskais raksts, kas publicēts izdevumā ar starptautisku redkolēģiju un pieejams citā indeksētā datu bāzē 2011 G. Kerch, A. Glonin, Jānis Zicāns, Remo Merijs-Meri
The Effect of Chitosan Oligosaccharides on Bread Staling Anonīmi recenzēts zinātniskais raksts, kas publicēts izdevumā ar starptautisku redkolēģiju un pieejams citā indeksētā datu bāzē 2010 G. Kerch, Jānis Zicāns, Remo Merijs-Meri
The Use of Thermal Analysis in Assessing the Effect of Bound Water Content and Substrate Rigidity on Prevention of Platelet Adhesion Zinātniskais raksts, kas indeksēts Web of science un/vai Scopus datu bāzē 2015 G. Kerch, Jānis Zicāns, Remo Merijs-Meri, A. Stunga- Ramava, E. Jakobsons
3 items found, displaying all items.